Post by worraloturhand on Feb 11, 2022 14:31:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب افزایش سکه ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
لطفا به عشق همه مقدسات این دنگ تبلیغات رو درست کن!!! من نمی توانم رنگ آمیزی کنم زیرا آنها مدام برنامه را فریز می کنند. من صدها را رنگ کرده ام و دارم آماده می شوم که همه با هم از شر سردرد خلاص شوم. من متوجه شدم که برای رایگان شدن برنامه به تبلیغات نیاز دارید، اما حداقل اشکالات را برطرف کنید! خواهش میکنم.......... و ممنون.
این بازی عالی
وقتی من این عکس ها را انجام می دهم زمان خیلی سریع می گذرد. درست است که روزی یکی را تمام کنم تا عکس تمام شده را ببینم.
مدام بوت میشم!! به نظر می رسد PBN اهمیتی نمی دهد. میگن مشکل گوگله
این یک برنامه خوب است. تصاویر زیبا، اما تبلیغات زیاد، و متوجه شدم که هشدارهای ذخیره سازی کم دریافت می کنم. با نصب برنامه و کمی بیش از 50 عکس رنگی، 98 درصد فضای ذخیره سازی استفاده شده بود، اما پس از حذف برنامه، استفاده 13 درصد کاهش یافت. هرگز عکسها یا هر چیز دیگری را دانلود یا به اشتراک نمیگذارم، بنابراین نمیدانم چه چیزی در این برنامه وجود دارد که فضای زیادی را اشغال کند.
من خیلی خیلی دوستان دارم
انتخاب های عالی و رنگ های روشن و بسیار سرگرم کننده. به من آرامش می دهد و به من لذت می بخشد، در کنار آن تنوع را دوست دارم.
من عاشق این برنامه هستم!!! من می خواستم بدون تبلیغات بخرم تا بتوانم قفل تمام عکس های خاص را باز کنم، اما گزینه ای برای آن نمی بینم، اگرچه می گوید خریدهای درون بازی وجود دارد. همچنین، من فکر می کنم شما باید این گزینه را بدهید که تصاویر معمولی دارای بافت خاص باشند یا نه. اگر می توانستم بدون تبلیغات را بخرم، به این برنامه 5 ستاره می دادم!!!
Paint by Number Coloring Games Namizne igre xxv
خیلی بازی ی بدی هست دانلود بد بد بد
بازیش بده اصلا بالا نمیارع😭
قشنگه از تصاویر ولی سر ۹۹ موند نصب نشد
خیلی خوبه نصبش کنید
پژدنیپزتقحمیدزنقم
عنه
My Home Design - Modern City પઝલ xsk
نمیشه چیزی بکشید
چند سالی است که این برنامه را خیلی دوست دارم. من اخیراً بیشتر اذیت می شوم زیرا وقتی تقریباً کارم تمام شد، عکس هایم را بازنشانی می کند. من این کار را برای آرامش انجام می دهم اما این که 1-2 رنگ باقی مانده باشد و تصویر BAM خالی باشد بسیار آزاردهنده است
عاشق عکسهای خاص هستم، هنوز برای این برنامه جدید است، اما تا اینجا خوب است، به جز اینکه من از فورسدادها خوشم نمیآید، و از زمان بهروزرسانی، همه عکسهایم و همه چیز را از دست دادهام، چه اشکالی دارد؟
عالی بود 😍 🤩 فقط اگه بدون نت بود بهتر میشد.
من از این بازی رنگآمیزی لذت میبرم اما با فریز شدن بیش از حد آن مشکل دارم، به این فکر میکنم که اگر فریز نشد آن را حذف کنم.
واقعا این برنامه بهترین برنامه هست ممنون از سازندش💚💫🙏
برنامه رنگ آمیزی عالی! بسیاری از تصاویر واقعا زیبا برای انتخاب. و کارهای جالب دیگری که باید انجام دهید. آن را دریافت کنید. پشیمون نمیشی
من این بازی رو نصب نکردم ولی بنظر خوبه
خوب پس من هنوز این برنامه را خیلی دوست دارم. با این حال، من برای دریافت چند نکته در روز و بدون تبلیغات یک ماه هزینه پرداخت کردم. من همچنان تبلیغات دریافت می کنم و زمان بر و واقعاً ناخواسته هستند. Fishdom و غیره بازی هایی نیستند که من بخواهم انجام دهم و مطمئناً از دیدن تبلیغات آنها خسته شده ام. بنابراین فکر می کنم بعد از این ماه، ممکن است عضویت را خاموش کنم. من از نکات کافی برای تضمین 12.99 دلار در ماه فقط برای آن استفاده نمی کنم. در غیر این صورت، من واقعا از برنامه لذت می برم. منهای تبلیغات برای من بسیار سرگرم کننده و آرامش بخش است.
بازی فوق العاده است، اما ناگهان اشتراک من در برنامه از بین رفته است، حتی اگر در گوگل پلی فعال است! تلاش برای گرفتن پول کسی در حال حاضر بیش از یک بار مشکلی ندارد. قبل از اینکه بخواهم بیش از 1 ستاره به آن بدهم، این مشکل باید برطرف شود
عالی عالی عالی ۲۰
مرینت
من بازی را دوست دارم، سرد است تنها مشکل من این است که می تواند سخت تر شود و بعد از مدتی خسته کننده می شود، علاوه بر این که سرگرم کننده است، درک می کنم و بله
سلام بازی خوبیه ولی ی مشکل دارع،چراهروقت بروزرسانی میکنم نقاشیهایی که رنگ زدم حذف میشه😟
من عاشق انتخاب های تصویری در برنامه هستم، اما برخی از تبلیغات واقعاً ناخوشایند و بداخلاق وجود دارد که کل تجربه چیزی که باید آرامش بخش باشد را خراب می کند. منظور من از گوری، خون و تقریباً مانند حملات ترسناک پرش روی صفحه است. این به هیچ وجه شبیه یک RPG معمولی نیست. این یک سبک تبلیغات کاملاً متفاوت است، سبک بازی هرگز روی دستگاه من بارگذاری نشده است. بله، تبلیغ برخی از برنامه های دیگر بسیار فراتر از ناخالص است و واقعاً آرامش را از بین می برد. زمانی که آگهی از بین برود، نرخ بالاتری خواهد داشت.
برنامه خوب راه خوبی برای کشتن زمان کاش تصاویر بیشتری از مردان وجود داشت. برخی از تصاویر زنانه... سافیک اما عشق مرد محدود به قلمرو حیوانات است. نمایندگی بهتر خوب خواهد بود.
من خوشم نمیاد اخه خودش میگه چه رنگ بزنی من دوست دارم خودم رنگ کنم
نقاشی هایش قشنگ ولی خود بازیش خوب نیست
Paint by Number Coloring Games Board por
نمیدانم چه اتفاقی افتاد، اما وقتی رفتم تا عکس باکره خود را ادعا کنم، از من خواست که وارد سیستم شوم و همگامسازی کنم و وقتی این کار را انجام دادم همه چیزهایی را که در این ماه گذشته رنگ کرده بودم، پاک کرده بود! نمی دانم مشکل است یا ویروس یا چیز دیگری اما نباید چیزی را پاک می کرد. من قرار نیست برگردم و همه چیز را دوباره رنگ کنم و بسیاری از سکه های من 99+ داشتند و حالا می گوید 93 گرفتم و از این تعداد استفاده نکردم. خیلی ناامید.  الف
مدت زمان زیادی صفحه نمایش و تلفن همراه من یخ می زند و مجبور می شوم موبایلم را خاموش و روشن کنم تا بتوانم بازی کنم، اما برای مدت کوتاهی کار می کند.
تعداد زیادی عکس خیلی تاریک هستند. رنگ های بسیار مشابه در تصاویر
من عاشق برنامه هستم. واقعا سرگرم کننده است. تنها چیزی که من دوست ندارم این است که چگونه می خواهید نحوه انجام نقاشی را تغییر دهید. نه تنها در حین به روز رسانی، بلکه در هنگام به روز رسانی نیز اتفاق می افتد. و من عکس ها را به دلیل این تغییر از دست می دهم. زمانی که من برای اولین بار شروع کردم، اعداد ناپدید نشدند، اما بعداً شروع به ناپدید شدن کردند، اکنون ناپدید نمی شوند. اکنون مطمئن نیستم که میخواهم بهروزرسانی کنم یا نه، زیرا مطمئن نیستم چه انتظاری داشته باشم.
من ۲ ستاره کم دادم چون پیش هاش قفله
سلام اول که بروزش نکردم خیلی عالی بود که بروز دادم همه چی عوض شد الان هم نمیشه گفت خیلی خوبه ولی اگه نظر من رو بخوام میگم خوبه
بعد یه چن روز ک بازی نیکنی دیگه عکسا و تصاویش باز نمیشه
0 ستاره. Unistalling برای همیشه! بازی خراب می شود و باید چیزی را که نقاشی می کردم دوباره راه اندازی کنم. من قبلاً این موضوع را مطرح کردم و پاسخ شما نیز کمکی نکرد. من زمان و پول خود را در جایی صرف می کنم که برنامه از کار بیفتد!
درستش کنید تمام کاری که من انجام می دهد این است که قبل از اینکه من را سرزنش کنید، فریز می شود و خراب می شود، بله، بعد از خرابی آن را دوباره راه اندازی می کنم، بله، حافظه پنهانم را پاک می کنم، بله فضای ذخیره سازی زیادی دارم!
عاشق برخی از تصاویر. ای کاش نقل قول های بیشتری برای سرطان و اوتیسم وجود داشت. همگام سازی داده ها دیگر کار نمی کند 😔
پس از آخرین به روز رسانی، تبلیغات بسیار بیشتری وجود دارد. من میتوانم از طریق آن کار کنم، اما اکنون تبلیغاتی نیز وجود دارد که کل صفحه را اشغال میکنند و به شما اجازه نمیدهند حتی پس از انتظار بیش از ۱ دقیقه روی آن کلیک کنید. من مجبور هستم برنامه را به زور ترک کنم و فقط امیدوارم تبلیغی دریافت کنم که بتوانم دفعه بعد روی آن کلیک کنم. من هر روز ساعت ها روی این برنامه وقت می گذاشتم اما الان کل تجربه خراب شده است، حتی به سختی قابل استفاده است
من عاشق این برنامه هستم اما همچنان بسته می شود. حتی پس از آخرین به روز رسانی.
بد نیست. چند تا از عکساش بیشتر باز نمیشه. اگر به این مشکل حل شه ممنون میشم. این دو⭐برای این کم کردم.
حححححح کممممممم
بازی خوبیه ولی اما گفته آفلاین وارد بازی می شب به نت نیاز داری
بازی عالی است اما هر بار که یک تبلیغ ویدیویی دریافت می کنم پخش نمی شود! فقط روی یک صفحه سیاه می ماند و تقریباً هر بار باید برنامه را دوباره باز کنم و بسیار آزاردهنده است ...
یکی از بازیهای مورد علاقه من، زمانی که آنها فروش داشتند، آن را برای یک سال خریدم (6 دلار در مقابل 60 دلار). با این حال، نسخه رایگان این بازی بسیار تبلیغاتی است. آیا فکر می کنم ارزش آن برای یک سال 60 دلار باشد؟ مطمئنا، شاید. اگر اغلب آن را دوست دارید.