Post by worraloturhand on Feb 11, 2022 14:16:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ طلای بی نهایت تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
این بازی آسان اما سرگرم کننده است. اما در حدود 150 یا بیشتر، بازی از کار می افتد و بسته می شود.
من آن را دوست دارم زیرا 100٪ خیلی خوب به نظر می رسد
Shoot 'em all! : NERF Epic Pranks! Walkhtrough - Apk دانلود
مرحله 1: شبیه ساز آندروید را برای PC و Mac دانلود کنید ... خوب. اول چیزهای مهم. اگر می خواهید از نرم افزار بر روی رایانه خود استفاده کنید، ابتدا
ایییی
این خیلی غم انگیز است... من در سطح 79 بودم و وقتی برگشتم مشکلی نداشتم که سطح 1 بودم لطفاً آن را برطرف کنید.
5 ستاره بود اما بازی اجازه نمی دهد از سطح 99 عبور کنید. فقط خاموش می شود...
وحشتناک است که اصلاً تأخیر سرگرم کننده نیست به همان اندازه بد است که اصلاً سرگرم کننده نیست
بدترین بازی 🤮🤮🤮🤮🤮
بد نیست. اما خیلی آسان و تبلیغات بسیار زیاد
در ابتدا عالی، گرافیک خوب. اما هر سطح دقیقاً یکسان است و بسیار خسته کننده می شود
بازی خسته کننده دارای کیفیت بد و شوخی های بد است ... بد این بازی را ریکاوری نکنید ممنون می شوم اگر این را دیدید و از آن استفاده نکنید و بله ممنون می شوم اگر این s را می بینید و همچنین به زودی دچار تاخیر می شود من بهترین اینترنت را دارم که می توانم آن را پیدا کنم هنوز بد است، بله استفاده نکنید
این بازی به معنای واقعی کلمه آشغال است زیرا من در حال بازی بودم و سپس می خواستم دوباره بازی کنم و همه پیشرفت های من را بدون دلیل حذف کرد و بنابراین من پیشرفتم را با همه شخصیت ها و همه بلسترهای رایگان پس گرفتم و فقط بدون دلیل پیشرفت من را دوباره حذف کرد. این بازی سطل زباله است و بد است این بازی احمقانه را نصب نکنید وقت شما تلف می شود به من اعتماد کنید من دیگر این را نصب نمی کنم
یک اشکال دارد که در وسط بازی بسته می شود
NERF Epic Pranks! Märulimängud ctww
بازی مشکلی ندارد زیرا وقتی سعی می کنم اسلحه را بگیرم برای همیشه طول می کشد.
بازی سرگرم کننده اما تبلیغات پس از هر بار که شما ضرب و شتم سطح نه
من سطح 56 را گرفتم و تمام پیشرفت من را حذف کرد
دستگاه تبلیغات با مکانیک خسته کننده...
خیلی خنکهه واقعا هیجان نداره بخری اینترنت حروم کردی😓😓😒😒🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤢
شبکه اینترنت در این بازی بد است اما سرگرم کننده است. Susjwhsbeyebr÷8482840=/×€×¥×
تبلیغات حتی کار نمی کنند و بازی دیگری است که بد است
هر وقت سعی میکنم یک تبلیغ برای سکههای اضافی یا یک تفنگ تماشا کنم، کار نمیکند، اما وقتی میزنم نه، متشکرم، بارگذاری بعدی اضافه میشود و بدون مشکل پخش میشود.
فقط یه بازی خیلی بی مزه فقط پیو افراد پیو، گرفتار یا ضربه نخورید، و راه های جدیدی برای پیو پیو خواهید داشت._. tbh این یک بازی واقعا تنبل ساخته شده است
خیلی خوبه😗😗😗😗😗😗😗😗
خیلی عقب افتاده است هرچند به من خوش گذشت.
سلام من علیرضا طلیسچی هستم بازی عالی بود
... hosting wetland indicator status group x prank phone calls gunisses book ... gif finikas hotel ios greece gras mardi picture soulard little teen girls
بازی خوبی است گرافیکش 100 درصد خوب است اما برای دریافت یک آیتم در بازی باید یک ویدیو تماشا کنید و من این را در مورد بازی دوست ندارم
بازی خوب است اما دریافت هدایا و اسلحه امکان پذیر نیست. افزودنیها همیشه در حال بارگیری هستند و به ما اجازه نمیدهند که از اسلحههای کمیاب و افسانهای استفاده یا دریافت کنیم. من از شما بچه ها می خواهم که در آن پیشرفت کنید. وگرنه باحال و قشنگه
سلام من علی هستم هشت ساله از مشهد اول فکر میکنی بازیش خیلی قشنگ بدخیلی بدت میاد کسایی که میگن خیلی خوبه اسلن به حرفه ایشون به حرف من گوش بدین و کسایی که ۱ ستاره دادن گوش بدین مچکرم😬😡😡😡😍😍😘😘
بازی مفهوم خوبی دارد. پس بیایید با 5 ستاره شروع کنیم. از هر مشکل 1 ستاره کسر می شود. اول، من همیشه بعد از یک سطح تبلیغات ناخواسته دریافت می کنم، اما هرگز نمی توانم چیزی را به صورت رایگان با یک تبلیغ دریافت کنم. 1 ستاره کسر شد. دو، هیچ چالشی وجود ندارد. در چند سطح کامل در روز اول من، و یک بار عمدا مردم تا ببینم چه اتفاقی خواهد افتاد. یه ستاره دیگه لطفاً اینها را اصلاح کنید و شاید 5 ستاره را حفظ کنید.
دانلود NERF Epic Pranks! mod apk (باز نشده) v1.7
یکم زیادی تکراریه
به من اجازه نمی داد که سطح 99 را پشت سر بگذارم، وقتی می خواستم سطح را تمام کنم، هر بار که می خواستم سطح را تمام کنم، من را از سیستم خارج می کرد.
بازی NERF Epic Pranks 1.9 دانلود نرف اپیک پرنکس اندروید + مود
اصلا بازی خوبی نیست بچه ها سازنده های بازی ها اصلا بازی های خوبی نمیسازن خاک بر سرشون فکت ندای وظیفه خوبه بهترینه یک ستاره برای این با خیلی زیاده.
یک ستاره هم براش زیاده یک ستاره دادم که فقط بتونم نظر بزارم و اصلن نصب کنید
واقعا بازی خوبیه ولی بعد از یک روز بازی hole ریستارت میشه و همه کارهای من پاک میشه
بازی خوبی است اما با سطوح مشابه بارها و بارها بسیار خسته کننده می شود
این می تواند 5 ستاره باشد، اما به نوعی کیفیت پایین و پرگلی دارد
Ninja Tobu アクション igh
بدددد یکی ستاره هم خیلی زیادشه. و یک سوال چرا وقتی به یکی تیر پلاستیکی میزنه اون منفجر میشه 😂😂😂
بازی بسیار سرگرم کننده است اما تبلیغات زیادی وجود دارد
حدس میزنم بازی خوبی باشد، اما تبلیغات باعث میشود آن را خیلی سرگرمکننده نباشد و بعد از چند دقیقه خستهکننده میشود.
سلام عالیبود 🌺🌺🌺🌺🌺🌈🌈🌈🌈🌈🌈
NERF Epic Pranks! Akční smni
NERF Epic Pranks! Walkhtrough - آخرین نسخه 4 برای آندروید توسط Faruko Studio33 - با قدم زدن شوخی و حماسه های نارف ، همه را شلیک کنید