Post by inprimlespaco on Feb 10, 2022 17:29:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz kristaller ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
Death Worm™ Arcade vwze
Oyun çok şaşırtıcı ama solucana düşmanlarınızı size getiren mıknatıs gibi bazı yeni sıralar verebilirseniz onları yok edebilirsiniz veya lazer gücü
İndirdim oyun yarım ekran. Oyuna başla yani play diye bir Tuş yok.daha Oyuna bile başlayamadım. Acaba sadece benim telefonda mı böyle ama bir bile çok bence.
Oyunu sadece bir kez oynaya bildi 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Bu oyunu seviyorum ve hepsini seviyorum ama bu oyunla ilgili sorunlar yaşıyorum sürekli oyunun durduğunu söylüyor bu benim telefonum mu yoksa oyun mu bilmiyorum buna 5 puan verirdim ama sorun sadece tüm yıkımı çal müziği ve diğer şeyleri seviyorum bu oyunu yarattığın için teşekkür ederim
Çok güzel bi oyununuzu tavsiye ediyiyorum gerçekten çok
Bu oyunun hala etrafta olduğuna ve iyi gittiğine inanamıyorum. 10 yıl önce olması gereken bu oyunu eski bir ipod touch'a indirdim. Söyleyebileceğim tek şey, sadece o zamandan beri gelişti. Eskiden olduğu gibi daha az reklamla yapabilirdi ama çoğunlukla hala gerçekten eğlenceli. Canlı ve eğlenceli tutmak için harika bir iş. Oyuna bu kadar uzun süre bağlı kalmaları için geliştiricilere ciddi destek
İrenç oyun hiç söz deyil oyunuaçtım görünü şüçok
Bu oyun güzel! Oynamaktan gerçekten zevk alıyorum! İnsanları yiyen patronları yenmek! Bu arada oyun çok güzel ve oynamanızı tavsiye ederim! 4 yıldız veriyorum çünkü çok reklam var
zaman geçirmek için en iyisi😆
Eski bir oyun için harika yeni görünüm, pürüzsüz mekanik, ancak görevler benim için o kadar eğlenceli değil. Bu tür bir oyun için, eski sürümlerin mümkün olduğu kadar azgınlık tarzını tercih ediyorum.
Death Worm™ Arcade kpn
Bu oyun ya da bu oyun ya da reklam fabrikası bana gönder
ürpertici oyun !!!
İğrenç
lütfen bu mb'yi düşük yapın
vala irenç
Çok güzel bir oyun, herkes çok beğendi, bir daha oyun yaparsan başkalarıyla paylaşırız, lütfen tekrar yap diyorlar. Ben baya sevdim ya çok oyun yaparsınız onu biz güzel zaman diyorlar lütfen yapabilirsin yine de iyi oyun yaparsınız
Ben bunu cıkından beri oynuyorum çok tercih ediyorum
Oynamaya yeni başladım, eğlenceli görünüyor.
rrrrttt
Güzel ama belirli bir seviye da demo bitiyor
Eğlenceli oyun, menüdeki solucan tasarımları harika ve oynanış basit ama heyecan verici. Son solucan ile Dune referansını seviyorum!
uh
Oynaması eğlenceli çünkü çoğu oyundan çok farklı ve çok fazla reklam yok.
Oyun harika gibi, çok seviyorum oyunu oynuyorum Ne zaman yalnız kalsam
Android market'in paralı uygulamaları türkiye de kullanım alanları paralı uygulamalara indirmenin yek yolu sitelerinde root etmek
Bu Oyunu Sadece (G)oldlar hatırlar Çok Güzel Bir Oyun <3
Gerçekten hepiniz için otomatik 1 yıldız olan bir enerji sistemi ve büyüyüp ölene kadar devam ettiğiniz orijinal oyun yerine tamamladığınız seviyelere sahip olmak bu versiyondan en az %80 daha iyiydi ve gerçekten bulamadım. ya orijinal oyun çok eğlenceli
Kötü bir oyun değil. Keşke ilerlememi kaydedebilsem ve birden fazla cihazda oynayabilseydim.
Eh isteee guzel
çok kotu
Super Duper oyunu süper grafikleri, süper oynanışı, 5 yıldız vermememin tek nedeni, baş parmağımda süper bir ağrı olana kadar oynamamdı. Süper kandırılmış iş teşekkür ederim!!
Pekala bu oyun iyiydi iyiydi oyun üretiyordum evet bunu beğendim
Oynadığım en iyi oyundur👏👏👏
İndirdim ve oynadım ama beklediğim gibi olmadı hayal kırıklığına uğradım bir tane vereceğim ama 2 yıldızın nedeni umarım gelecekte daha fazla ölüm solucanı oyunu alacağız.
Hiç beyenmedim. Bütün bölümleri bitirdim bölüm bölüm açılmıyo. Para istiyo.
Death Worm™ Arcade vwze
en iyi oyun
Bu oyunu çocukken oynadım ama şimdi 19 yaşındayım ve çok daha farklı, onu seviyorum.
Biraz eğlenceli ama reklamlar her şeyi mahvediyor
Buddy Toss કેઝ્યુઅલ umt
Bu oyun eğlenceli, sadece yeni bir telefon aldığım için bu oyundan ayrıldım ve geri döndüğümde, bu her zamanki ölüm solucanı oyunumdan çok farklı, ayrıca yıldırım modunun artık daha az zor olduğunu hissediyorum? Ama boulder hala çalışıyor, bu yüzden hala seviyorum
Bu oyunda müzikle oynamadılar, çarpıyor! Ve bu oyunda tek yaptığın şeyleri yok etmek. Bu benim oyun tarzım!
Bu oyun os aptal Bu oyundan gerçekten nefret ediyorum ve grafikleri oynamaya başladığımda grafikler çok çirkin ve oyun oynamak biraz sıkıcı bu yüzden bu uygulamaya 0 yıldız verebilirsem ama bana 1 yıldız veriyor. Bu yüzden lütfen bu oyunu indirmeyin
Tek kelimeyle oyun müq